Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 320 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 320 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 321 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 321 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 322 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 322 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 343 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 343 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 344 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 344 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 345 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/3/1/marjolein-koetsier.nl/httpd.www/wp-content/themes/modernize/include/plugin/utility.php on line 345 Marjolein Koetsier stemgebruik en tools voor een optimale presentatie.
De Afstemming

VIP dag Stembalans.


 • Horen ze wel hoe goed je bent, laat je wel horen wie je bent en wat je wilt
 • Gieren de zenuwen door je lijf voor een belangrijke presentatie?
 • Klopt je hart in je keel en kom je niet uit je woorden?/
 • Voel je je onzeker, heb je twijfels over je uitstraling en stemgebruik?
 • Wil je meer balans ervaren in leven en werk?
 • Zou je graag overwicht willen hebben voor een groep?

 

Doe de Vip dag ‘Stembalans’ Met je stem naar persoonlijk leiderschap!


Je stem kan je helpen naar meer balans in je presentatie en communicatie.

Om een bepaald overwicht voor een groep te hebben is de klank van je stem en je lichaamstaal cruciaal. Zijn deze optimaal, dan heeft dat een goede uitwerking op de informatie overdracht, je communicatie en je presentatie. Niet iedereen is hier even goed in. Stress, een niet lopend sollicitatie gesprek, letterlijk geen stem tijdens de belangrijke vergadering en in het ergste geval heesheid aan het eind van de dag of totaal stemverlies en knobbeltjes op de stem banden, kan het gevolg zijn van een onbewust en ongezond stemgebruik en je kracht ondermijnen.


Doelgroep

Ondernemende professionals die veel moeten spreken/presenteren en iets aan hun stem willen veranderen of verbeteren. En die daarnaast een stuk persoonlijk leiderschap willen  ontwikkelen met behulp van hun stem.

Individueel of met maximaal 5 personen. ( voor een team is dit een prachtkans om via de stem het teamwork te verbeteren )


Na afloop

Heb je theoretische kennis over je eigen lichaamshouding, adem- en stemgebruik en articulatie.
Heb je handvatten voor positieve verandering en een gezond stemgebruik.
Weet je hoe je vol zelfvertrouwen een presentatie geeft.
Kun je kiezen voor de voor jou meest heilzame energie in communicatie.


Inhoud

Op deze VIP dag ontwikkel je als spreker inzicht in je eigen stemgebruik en tools voor een optimale presentatie en persoonlijk leiderschap.

Je krijgt:

 • Persoonlijke feedback op je stemgebruik en uitstraling.
 • Theoretische kennis over lichaamshouding, ademhaling, klank, resonantie, articulatie en intonatie.
 • Praktische handvatten en oefeningen voor een bevlogen stemgebruik.
 • Een Voice Dialogue sessie.
 • Afsluitende NLP oefening.

 


Aantal deelnemers

Om de aandacht voor jou zo exclusief mogelijk te houden werk ik alleen met jou of met je team van maximaal 5 personen.


Waar

De sfeervolle studio van De Afstemming, Kolkrijst 19, Hoogland, gratis parkeren, op 2 minuten loop afstand van bushalte lijn 2 Amersfoort- Hoogland.


Wanneer

Graag tijdige aanmelding met het oog op mijn beschikbaarheid en planning.


Investering

Je werkt individueel of met een jou bekende groep van 10.00- 16.00 uur en je investering voor deze dag is slechts € 797,-!

Als bonus krijg je gratis het boek Stembalans over de stem als instrument voor persoonlijk groei en ontwikkeling.

Uitgebreide VIP lunch, koffie en thee zijn ook gratis.

Meld je nu aan door mij een e-mail te sturen.

 


Wat vonden anderen van de VIP dag?


 

‘Hartelijk dank voor de leerzame en leuke stemcoaching.Ik ben zeer te spreken over jouw enthousiasme en professionaliteit. Deze VIP dag heeft mij al veel inzicht gegeven.Ik ben mij er veel meer bewust van waardoor mijn stem niet krachtig klinkt of niet goed over komt. Het was spannend en af en toe hilarisch om de stemoefeningen te doen samen.Nu zit ik regelmatig te oefenen in de auto met de trics en tips die we van jou gehad hebben.

Ingrid Wijnhoven

 

‘Marjolein is in staat complexe groepen te faciliteren. Ze schakelt snel als de groep iets nodig heeft en laat ruimte voor het proces van de groepsleden, zonder dat deze ruimte ten koste gaat van de resultaten. We hebben echt weer een volgende stap gemaakt in ons eigen stemproces op de dag met Marjolein.’

Conny en Joyce, De Haagse Stembevrijders.