default logo
Slide background

Beter leven van je muziek.

Voor musici die met minder moeite meer geld willen verdienen.


Ben jij het ook zat om met veel stress te moeten ploeteren voor je geld?

Of weet je niet waar te beginnen om aan betaald werk te komen?

Voel je dat je passie verbleekt in de zakelijke beslommeringen?

 

Hoor jij bij die musici, die op tilt slaan van de volgende vragen?

  • Hoe krijg ik nieuwe muziek leerlingen en/of meer concerten?
  • Wat is eigenlijk mijn specifieke doelgroep en hoe bereik ik die?
  • Hoe houd ik de juiste ‘mindset’ en focus om mijn doelen te bereiken?
  • Wat is een goede strategie om mijn plannen in de markt te zetten?
  • Hoe doe ik mijn marketing eigenlijk?

 

Vind de antwoorden op deze vragen!  Ontdek hoe jij je muzikale onderneming winstgevend kunt maken en hoe je minder moeite gaat hebben met muzikaal ondernemen!

Leer het in de training ‘Beter leven van je muziek’!


Is deze training ook voor jou?

Ben je net of bijna afgestudeerd aan het conservatorium? Sta jij te popelen om aan de slag te gaat met jouw muzikale passie, lespraktijk of concerten? Weet je niet waar en hoe je moet beginnen om als zelfstandige je geld te verdienen met muziek? Laat staan hoe je winst gaat maken?

Of zit je al jaren in het vak en merk je dat je lespraktijk niet meer groeit maar eerder afneemt? Heb jij steeds minder uitvoerend werk? Wil jij het tij graag keren zodat ook jij als artistiek ondernemer kunt blijven leven van je allergrootste passie?

 


Over de trainer.

Mij naam is Marjolein Koetsier en als zangeres èn coach weet ik je te inspireren en te helpen.

Ik begrijp wat het betekent om van je passie je beroep te maken en welke uitdagingen dit oplevert.
Ik heb zelf geworsteld met het ondernemerschap en ik ben in alle valkuilen gestapt die je maar kunt bedenken.
Door het volgen van ondernemerstrainingen kreeg ik steeds meer grip op de materie met als gevolg meer resultaat en meer klanten.

Ik heb de training Leven van je muziek zoveel mogelijk opmaat gemaakt voor musici, want niet alle marketing strategieën gelden ook voor de kunsten sector, maar een heleboel wel. En ik deel ze graag met je, want ik vind het heel belangrijk dat jij ook resultaat en succes hebt met ons mooie vak.
Dat jij je muzikale bijdrage kunt leveren en echt gaat leven van jouw muziek, die de wereld een stuk mooier kan maken!


Waarom Beter leven van je muziek?

De meeste musici zijn zich niet of nauwelijks bewust van zaken zoals marketing, verkoop, positionering, communicatie, ofwel: zaken doen. Toch is dat een zeer belangrijk onderdeel van je onderneming.

Als musicus ben jij nu eenmaal je eigen product en om succesvol te zijn, is het belangrijk dat jij je product/dienst sterk kunt neerzetten om goed te verkopen. Je bent professioneel musicus en daar wil je van kunnen leven.
Werken aan je onderneming en je commerciële vaardigheden is nu belangrijker dan ooit!


Wat houdt het in, wat levert het op en wat leer je?

‘Beter leven van je muziek’ is een dag training. Tijdens deze training werk je aan je ‘mindset’, doelen en strategieën, toegespitst op de groei van je muzikale onderneming.

Je krijgt een duidelijk beeld van wat ondernemen is en hoe het plezier kan geven met zaken bezig te zijn als marketing, je doelgroep, uit je comfortzone stappen en vertrouwen genereren over je capaciteiten.

Er is veel tijd en ruimte voor individuele vragen en een Facebook groep, waarin je ook kunt sparren en kunt netwerken met collega-musici.


Extra aantrekkelijk!

Voor jou, als artistiek ondernemer, maken we deze training extra aantrekkelijk met een korte lezing van Zlata Brouwer over haar succes als violiste en ondernemer. Ze deelt graag haar ervaring en expertise met ons.


Investering?

De waarde van de dag training bedraagt €297,-.  Jouw investering is slechts €99,- wanneer je je aanmeldt voor 14 september.

Meld je nu aan voor deze waardevolle training.

 


Locatie training:

Omgeving Amersfoort nader te bepalen.


Lees hieronder wat anderen vonden van de training:

Ik vond deze training boven verwachting fijn! De sfeer was heel ongedwongen, maar wel heel gericht. Het gaf me het gevoel dat ik me niet hoefde te schamen, dat ik ondanks mijn leeftijd en ervaring in het vak nog niet alles goed doe, wat betreft het ‘jezelf aan de man brengen’ Ik kreeg goede handvatten!
Saskia Verhoeven


Vandaag was een zeer leerzame en leuke dag. Marjolein bracht nieuwe en een andere kijk op al bestaande thema’s. Deze inzichten waren deels bevestigend dat ik goed bezig ben en lieten ook de gaten zien, die ik nog gelijk moet trekken. Daarvoor reikte zij goed hanteerbare tools en ideeën aan. Nu aan mij de taak ze te gaan invoegen. Dank marjolein voor deze verrijkende dag.
Wiebke Goetjes.


Duidelijke training. Oproep om na te denken over je eigen onderneming en je gedachten hierover. Focus ligt op communicatie, sociale media, website en de zakelijke kant van klanten werving.
Nathalie Goossens


Ook al ben ik al 30 jaar actief als dirigent, heb ik vandaag toch weer handreikingen gekregen, waardoor ik nieuwe kansen/mogelijkheden zie om Stichting Volume op alle fronten ‘gezond’ te houden en daarbij mijn eigen financiële aspect niet te vergeten. Ik zie eindelijk mogelijkheden tot een volledig inkomen, dus onafhankelijkheid.
Rian van Randwijk


Een training op ontspannen manier. De groep is niet te groot. Ruimte genoeg voor vragen. Ook leuk om nieuwe contacten te leggen. Het zet puntjes op de i. Samen met Joep ( singer songwriter ‘energizer’ ) een mooi plaatje!
Els de Jong


Nuttige dag, confronterend op bepaalde punten en/of bevestiging van eigen gedachten op werkvlak. Geeft zet in de goede richting om mijn plannen concreter te maken.
Josje van Zanden


Een heldere en duidelijke training, waar in relatief korte tijd veel uit te halen is. Er worden veel onderdelen belicht, zowel op persoonlijk als op zakelijk terrein.
Danielle Sluijmers van ‘Stemsteun’


Door de training van Marjolein heb ik nu een idee waar ik moet beginnen met het maken van plannen voor mijn zangactiviteiten. Met name het visualiseren van een concreet doel, heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik dit ook echt kan bereiken.
Hanna van Rooijen


Ik ben mezelf en mijn eigen valkuilen duidelijk tegen gekomen. Door deze dag heb ik mijn doel heel concreet leren beschrijven en ook de noodzakelijke stappen verhelderd. Ik heb geleerd hoe ik er kan komen. Dank je wel Marjolein.
Christina Plein


De training was enorm leerzaam. Het was to-the-point en no-nonsense, wat in het plaatje past van ondernemen. Marjolein is een vriendelijke en gepassioneerde vrouw, die goede kennis heeft van ondernemen in de muziek. Ze geeft waardevolle informatie, die toepasbaar is. Ze geeft ook persoonlijke aandacht als je iets vraagt. daarnaast brengt ze een dosis humor over. Het was een zeer leuke dag!
Faiza Madani


Deze training heeft mij vanuit verschillende richtingen inzicht gegeven in mijn project. Een leerzame dag.
Nadia Molenaar.


Een waardevolle training, die je in staat stelt je doelen te inventariseren en je weg daarnaar toe concreet te kunnen toepassen door gebruik van duidelijke tools. De training wordt duidelijk en helder gegeven en er is genoeg ruimte voor persoonlijke inbreng.
Wim Rijstenberg


Marjolein brengt op een heel enthousiaste manier haar kennis over. De training helpt enorm om een goed beeld te krijgen van waar je op dit moment staat en waar je kansen liggen om nog meer successen te gaan boeken. Een waardevolle eerste stap naar bewuster ondernemen en je loopbaanwensen nog eens onder de loep te nemen. Ik heb er van genoten!
Debora Berghuijs.


Ik heb in deze workshop veel nieuwe input, structuur, tips en handvatten gekregen om mijn muzikale activiteiten beter te organiseren en winstgevend te maken. Door doelen te stellen en stap voor stap daar naar toe te werken heb ik meer houvast en energie gekregen om er mee aan de slag te gaan.
Ursula Dutschler.


Ik ben deze training gaan doen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen onderneming. Ik leef al jaren van de muziek, vooral van mijn goed lopende les praktijk. Maar het zelf musiceren/zingen sneeuwt daardoor te veel onder. Marjolein heeft deze dag heel duidelijk gemaakt wat sterke en minder sterke punten zijn, welke stappen ik in welke richting moet zetten. Op een heldere doortastende manier laat ze je tot inzichten komen. Ik kan hier zeker mee aan de slag. Dank hiervoor!
Leonore Engelbrecht


Ik kwam binnen om ideeën op te doen over zelfstandig ondernemerschap in de muziek en vertrok met veel en tevens nuttige bagage.
Dick van der Steen


Ik liep aan tegen te veel zelfkritiek en vooroordelen, had mezelf te veel beperkingen opgelegd. Marjolein heeft haar expertise en tools aangereikt, die me moed en vertrouwen hebben gegeven.
Annelies Lamm


Als iemand die al jaren ploetert en er tegen opziet om echt door te gaan in het leven als zelfstandige in de muziek, heeft deze workshop mij handvatten gegeven hoe ik mijn eerste stappen naar het ondernemerschap moet zetten en mij de zekerheid en vertrouwen gegeven, dat deze nieuwe stap de enige logische vervolgstap in mijn carrière is. The time is NOW, ik heb wat te bieden aan de wereld, waar echt behoefte aan is!
Oonagh Evertsz


Ik worstelde met hoe ik mijn muzikale bedrijf verder kan laten groeien en hoe ik dit het best zou kunnen doen. Na veel nuttige tips had ik een duidelijk overzicht wat een onderneming inhoud en inspiratie om er iets mee te gaan doen. Ik ga een maandplanning maken om alles goed in kaart te brengen en te implementeren om mijn bedrijf als het ware opnieuw op te zetten.
Joep van Leeuwen