Marjolein Koetsier

Van oorsprong zangeres

 

Wie is Marjolein Koetsier?

Als eerste zeg ik nog altijd, dat ik zangeres ben. Zangeres zijn, gaat namelijk in je genen zitten, in je DNA. Dat is een bestemming!
En ook al treed ik minder op, ik voel me nog steeds zeer verbonden met muziek en zang. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu als ‘coachvrouwe’ zoveel voor musici en sprekers kan betekenen!

 

Opleiding

Mijn zangopleiding heb ik gevolgd aan het conservatorium te Amsterdam en de coach opleiding volgde ik bij Adriaan Hoogendijk, te Driebergen. Ik ontwikkelde me verder aan de hand van een scala aan cursussen en trainingen op het gebied van coaching, stem en presentatie.
Ik heb zelf ook veel opgetreden als zangeres.
Daarnaast heb ik veel cursussen en trainingen op coachgebied en over ondernemen gevolgd. Dit laatste aan de Open Circles Academie.
Ik ben als supervisor werkzaam bij Annet Brinkhuis Opleidingen voor loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels heb ik een grote expertise op coachgebied en veel ervaring als coach en trainer.

 

Marjolein als Spreker

Als bevlogen en bezield spreker houd ik enthousiaste interactieve lezingen over mijn passies.

Naar aanleiding van mijn boek Stembalans, over de stem als instrument voor persoonlijk groei, vertel ik over wat de stem kan spiegelen, welke energie je stem laat horen en hoe dit werkt.

Stembalans

Aan de hand van voorbeelden en speelse oefeningen ervaar de toehoorden aan den lijve wat de stem kan betekenen.

Hoe ga je stralend klinken en hoe vergroot je zo je uitstraling?

Afhankelijk van het doel of de wens laat ik de groep binnen een kwartier een driestemmig liedje zingen. De verbazing na afloop is altijd groot, dat dit is bereikt binnen zo’n korte tijd. De energie en het enthousiasme is hoor- en voelbaar.

Voor musici spreek ik graag over de basis van een goed muzikaal ondernemerschap en wat daar voor nodig is. Ik nodig je uit om je muzikale wensen en verlangens eens goed onder de loep te nemen en je te verdiepen in je sterke kanten. En hoe je een plan maakt waarmee je je doelen wel gaat bereiken.

Ik heb inmiddels een enorme ervaring in het spreken voor en werken met grotere en kleinere groepen.

Ik verleende  o.a. mede werking aan het Happinezfestival in 2012, sprak voor de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, op de therapeutenbeurs te Apeldoorn en op vele andere plaatsen

Ik nodig je van harte uit contact op te nemen als je belangstelling hebt voor lezingen, presentaties of workshops.

 

DSC02579