Marjolein Koetsier

Hier vind je mijn gratis aanbod.

Graag help ik jou als musicus in je carrière en/of als spreker met je stem in presentatie en communicatie. Kijk eens bij het gratis aanbod, waarmee je stappen gaat zetten in je ontwikkeling als muzikaal ondernemer, spreker of zanger.

 


Gratis aanbod Opmaat-Coach voor musici.


‘Kun jij leven van je muziek?’ kun jij leven van je muziek

Worstel jij als gepassioneerde musicus met het behouden van je passie? Werk je je een slag in de rondte met weinig financieel resultaat?

Download hier het gratis e-book Kun jij leven van je muziek?’ met daarin de drie fouten, die je als artiest beter kunt vermijden, wanneer je succes wilt met je muzikale onderneming.

Meer aanbod van Opmaat-Coach vind je hier.


Gratis aanbod De-Afstemming voor sprekers.


‘Je stem ‘verdient’ beter!’ 

Ben jij die ambitieuze ondernemende professional, en lig je ’s nachts wakker van de pitch of presentatie die je moet gaan geven? Vind je je stem ook zo raar klinken in je vlog of podcast?

Download hier het gratis e-book ‘Je stem ‘verdient’ beter!’ waarmee je in zeven stappen met je stem naar meer zelfvertrouwen gaat in je presentaties!

Meer aanbod van De-Afstemming vind je hier.


Gratis aanbod De-Zangerij voor zangers.


‘Verras met je Zang’ 

Wil jij als zanger je zangstem nog beter leren kennen? Of wil je een hoger niveau bereiken met je zang-stem?

Download hier het gratis e-book Verras met je Zang’. Een verrassend en praktisch handboek voor iedereen die wil gaan zingen of zingt.

Meer aanbod van De-Zangerij vind je hier.